Voor de mooiste versie van jezelf

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit vak mag uitoefenen.

“Veilige en professionele producten die mij ondersteunen in het creëren van unieke resultaten bij mijn klanten. De blijdschap delen omdat het behaalde resultaat de verwachtingen heeft overtroffen.”

Ervaringen van clienten:

Dutchinjectables by DokterRobin

Dr. Robin Ernsting studeerde geneeskunde in het AMC te Amsterdam. Hij is in 1995 afgestudeerd als arts en heeft aansluitend aan de opleiding veel klinische kennis en ervaring opgedaan op de afdeling vaat- en cosmetische chirurgie van het AMC. Hij werkte nauw samen met een vaatchirurg in het onderzoek naar aangeboren vaatafwijkingen (malformaties) in het gelaat.

In 2002 is Robin Ernsting geregistreerd als specialist onder het BIG nummer 59044586801. Ernsting Medical werd in 1998 opgericht door R. Ernsting. Vanuit deze organisatie werkt hij als zelfstandig specialist. Sinds 2003 is zijn bestaande interesse in de cosmetische geneeskunde verder uitgebouwd in de richting van Injectables. Robin Ernsting heeft hiervoor diverse opleidingen in binnen en buitenland gevolgd. Hij volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en past zijn kennis en kunde dagelijks toe bij zijn cliënten.

Dutchinjectables by Dokter Robin; krachtig, betrouwbaar en professioneel. Als erkend cosmetisch arts, aangesloten bij de NVCG (www.nvcg.nl) werkt Dokter Robin nauw samen met diverse professionals op verschillende locaties in het land.

DR. R. ERNSTING IS AANGESLOTEN BIJ:

NVCG Ned. Vereniging Cosmetische Geneeskunde
GSAAM (German Society of Anti-Aging Medicine)
AACS (American Academy of Cosmetic Surgery)
EACS (European Academy of Cosmetic Surgery)

© 2017 Dutchinjectables | Gemaakt met door Anneke Kamphuis