Deel uw ervaringen met Dutchinjectables.

Deel uw ervaring op Facebook:

5.0
powered by Facebook
Bea Kerklaan
Bea Kerklaan
2018-10-30T20:54:23+0000
Ik raad alles aan bij dokter Robin, botox maar ook de fillers. Ik kom al bij dokter Robin sinds 2009. Hij geeft goed advies en tot op heden heb ik nog nooit een misser meegemaakt. Dokter Robin helpt je om je jaren jonger te laten lijken. En daar doen we het toch voor.
Yvonne Kwakkel
Yvonne Kwakkel
2018-10-12T06:17:22+0000
Ik kom nu al 2 jaar bij dokter Robin en ben altijd super tevreden met het resultaat. Er is altijd tijd voor een praatje en een lach.
Kitty Zaat
Kitty Zaat
2018-06-22T17:49:52+0000
Goede informatie over wat de beste behandeling zou kunnen zijn! Ik kom al een tijdje bij dr. Robin om m’n frons om zeep te helpen. Er zullen vast nog meer behandelingen volgen om er een beetje gezellig uit te blijven zien. �
Lilian van der Helm-Verboon
Lilian van der Helm-Verboon
2018-06-05T12:24:13+0000
Ik kwam zo ongeveer 8 jaar geleden met chronische hoofdpijn en gemengde gevoelens bij dr. Robin terecht. Hij heeft toen mijn frons behandeld met botox en na ongeveer 3 weken was ik volledig hoofdpijn vrij en kom dus sindsdien 3x per jaar met het volste vertrouwen bij dr. Robin.
Cynthia Meijboom
Cynthia Meijboom
2018-05-29T16:38:02+0000
Zeker een aanrader! Vandaag geweest en weer zeer tevreden.
Patricia Arisse
Patricia Arisse
2018-05-07T09:28:41+0000
Anja Wijers-van Straaten
Anja Wijers-van Straaten
2018-04-15T09:10:10+0000
Ik kom al járen (10?) bij Dr. Ernsting. Ben ooit begonnen met Botox tegen migraine. Naar mate ik ouder werd, trad ook het verval in. Kraaienpootjes, rokerslijntjes terwijl ik niet rook maar ook huidverslapping. Dr. Ernsting legt precies uit wat een oplossing kan zijn en wat je kunt verwachten van een behandeling en stelt het niet mooier voor dan het is. En als je met een gefundeerde klacht komt is hij níet te beroerd om dit, kosteloos, op te lossen. Dr. Ernsting neemt echt de tijd voor je, al zit de wachtruimte vol! Top!
Irene Vroomans
Irene Vroomans
2018-04-10T04:11:01+0000
Kundige, professionele, vriendelijke en meedenkende arts! Ik ben al een aantal jaar bij hem en echt super tevreden. Een aanrader voor iedereen die de mooiste versie van zichzelf wil worden!
Linda Reurich
Linda Reurich
2018-03-21T14:12:12+0000
Al 12 jaar verzorgt cosmetisch arts dr. Robin Ernsting in onze Beauty Clinic Espace de Santé in Amstelveen de injectables, liquid facelifts en de non invasive soft surgery. Hij heeft in die tijd een enthousiast en trouw klanten bestand opgebouwd op basis van zijn mooie werk.Zijn succes is gebaseerd op zijn kundigheid en zijn integriteit naar mens en esthetische schoonheid.
Nicole Geschiere-de Fluiter
Nicole Geschiere-de Fluiter
2018-03-19T16:17:14+0000
Fantastische arts, is eerlijk, neemt de tijd voor iedere klant en levert prachtig werk. Ik ben heel erg blij met mijn samenwerking met Robin en raad hem iedereen aan!
Heidi ter Haar
Heidi ter Haar
2018-03-16T09:11:25+0000
Lang gezocht, eindelijk gevonden; een betrouwbare arts die jouw welzijn voor laat gaan op al het andere. Je bent in zeer vakkundige handen bij dokter Robin, bij wie een natuurlijke uitstraling voorop staat. Hij neemt ruim de tijd om alles uit te leggen wat maakt dat je totaal ontspannen aan de behandelijk kan beginnen. De resultaten zijn subliem en zoals eerder gezegd, heel natuurlijk. Een absolute aanrader!!
Jozine Voskamp
Jozine Voskamp
2018-03-15T21:56:19+0000
Als het een onderdeel zou zijn op de olympische spelen verdien je wat mij betreft goud! 🥇 Robin is een arts die zijn vak goed verstaat, rustig de tijd voor je neemt en genoeg “vlieg” uren heeft gemaakt. Ga je voor een natuurlijk resultaat dan ben je bij hem absoluut in goede handen.
Robin Ernsting
Robin Ernsting
2018-03-15T20:54:18+0000

Deel uw ervaring op Google:

Marian Van der veldt
Marian Van der veldt
09:15 27 Mar 18
Beste Robin, Zoals je weet ben ik al jaren een vaste bezoeker en ben ik zeer tevreden over je behandelingen. Je kijkt altijd goed naar het gezicht van de persoon die je voor je hebt en je gaat liever voor minder dan voor meer! Hierdoor zorg je ervoor dat alles in balans blijft en een natuurlijke uitstraling blijft houden. Bedankt voor de eerlijke en fijne samenwerking in deze!
Gertje Verbeeten
Gertje Verbeeten
14:49 27 Mar 18
Aantal jaren geleden kwam ik via mijn schoonheidsspecialiste in contact met Dr. Robin.Hij had het over bouwstenen/filler op hyaluron basis, waardoor er weer collageen werd aangemaakt. Het zou alleen maar mooier worden in de loop der tijd.Het werd maar mooier en mooier! Af en toe werd er met een prikje heel subtiel wat bijgewerkt. Dr. Robin bekeek het goed en drong nooit aan. Altijd vriendelijk en gezellig.Het mooie is dat ik er ( net 10 x 7) zo goed uitzie en niemand kan zien dat er wat gedaan is.Zo dankbaar, Dr. Robin.
Heidi ter Haar
Heidi ter Haar
12:22 28 Mar 18
Zeer ervaren, betrouwbare arts die over zulk een finesse beschikt dat het resultaat altijd natuurlijk is. Ik heb lang gezocht en eindelijk gevonden. Een aanrader!!
Sigrid Koelink
Sigrid Koelink
20:17 22 Mar 18
Ellynoor Buiskool
Ellynoor Buiskool
11:04 18 Apr 18
Vanmorgen bij dr. Robin geweest voor Botox (frons) en advies over het moment waarop opnieuw een filler moet worden ingespoten voor het verminderen van de kringen onder mijn ogen. Dr. Robin heeft hiervoor ruim 2.5 jaar geleden een filler aangebracht, met een prachtig resultaat. Hij adviseert mij hiermee nog minimaal een half jaar te wachten. Erg blij met de behandeling en het advies! Ik ervaar dr. Robin altijd als zeer kundig en professioneel en vertrouw blindelings op hem.
Willeke
Willeke
13:34 18 Apr 18
Ik heb hele goede ervaringen met Dr. Robin ErnstingBen altijd prettig maar vooral ook vakkundig geholpen door hem.Kom al jaren voor botox bij hem voor mijn hoofdpijn.Ook voor fillers ben ik zeer vakkundig geholpen.Ben altijd blij als ik daarna weer in de spiegel kijk.Hij luistert goed naar je en neemt de tijd om alles goed uit te leggen.Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat .Ik raad deze vakkundige man dan ook zeker aan !
Jose du Burck
Jose du Burck
11:02 19 Jun 18
Net terug van Robin... en echt een hele verademing om weer terug bij hem te zijn voor mijn botox behandelingen. Hij neemt alle tijd voor je om je alles uit te leggen. Binnenkort een afspraak voor fillers voor een liquid facelift en heb alle vertrouwen in hem. Hij is echt een aanrader en topper!