Deel uw ervaringen met Dutchinjectables.

Deel uw ervaring op Facebook:

5.0
powered by Facebook
Kitty van Rhee
Kitty van Rhee
2019-06-26T15:40:49+0000
Zeer kundig en aardige man met passie en inzicht in zijn vak! Ik zal t zeker iedereen aanbevelen en t blijft altijd natuurlijk. Wat ik zeer prettig vind is dat hij alle tijd neemt! Echt een aanrader🎈Dank je Robin voor je top service❤️
Marieke Jech
Marieke Jech
2019-05-03T11:18:16+0000
Dr. Robin is heel vriendelijk en zeer kundig. Altijd heel blij met het advies en resultaat.
Nathalie Verhaar
Nathalie Verhaar
2019-05-01T07:00:39+0000
Super kwaliteit Top geholpen Voor mij geen ander meer
Annette Vishers
Annette Vishers
2019-03-14T10:11:22+0000
Deskundig advies en duidelijke uitleg over wat je kunt verwachten van de behandeling. Elk bezoek verloopt prettig en het resultaat is prima.
Patricia Arisse
Patricia Arisse
2019-02-18T12:33:12+0000
Zoals altijd erg tevreden over de behandeling bij dokter Robin.
Ron Spaans
Ron Spaans
2019-02-08T20:20:16+0000
Ben al langere tijd erg tevreden over de behandelingen zo ook mijn partner.
Ashley Vane
Ashley Vane
2019-01-15T20:18:44+0000
Vandaag ben ik voor het eerst bij Dokter Robin geweest. Een super fijne vriendelijk arts. Robin heeft mij erg op mijn gemak gesteld, daar waar ik erg zenuwachtig was. Ik heb het gevoel dat hij mij goed heeft geïnformeerd en niks onnodigs probeerde aan te praten. Super fijn gevoel! Ik zou hem daarom ook aan iedereen aanraden.
José Meerhoff
José Meerhoff
2018-11-20T13:36:31+0000
Ik heb het gevoel dat ik bij deze dokter in goede handen ben, en ben heel tevreden over het resultaat.
Bea Kerklaan
Bea Kerklaan
2018-10-30T20:54:23+0000
Ik raad alles aan bij dokter Robin, botox maar ook de fillers. Ik kom al bij dokter Robin sinds 2009. Hij geeft goed advies en tot op heden heb ik nog nooit een misser meegemaakt. Dokter Robin helpt je om je jaren jonger te laten lijken. En daar doen we het toch voor.
Yvonne Kwakkel
Yvonne Kwakkel
2018-10-12T06:17:22+0000
Ik kom nu al 2 jaar bij dokter Robin en ben altijd super tevreden met het resultaat. Er is altijd tijd voor een praatje en een lach.
Lilian van der Helm-Verboon
Lilian van der Helm-Verboon
2018-06-05T12:24:13+0000
Ik kwam zo ongeveer 8 jaar geleden met chronische hoofdpijn en gemengde gevoelens bij dr. Robin terecht. Hij heeft toen mijn frons behandeld met botox en na ongeveer 3 weken was ik volledig hoofdpijn vrij en kom dus sindsdien 3x per jaar met het volste vertrouwen bij dr. Robin.
Cynthia Meijboom
Cynthia Meijboom
2018-05-29T16:38:02+0000
Zeker een aanrader! Vandaag geweest en weer zeer tevreden.
Patricia Arisse
Patricia Arisse
2018-05-07T09:28:41+0000
Anja Wijers-van Straaten
Anja Wijers-van Straaten
2018-04-15T09:10:10+0000
Ik kom al járen (10?) bij Dr. Ernsting. Ben ooit begonnen met Botox tegen migraine. Naar mate ik ouder werd, trad ook het verval in. Kraaienpootjes, rokerslijntjes terwijl ik niet rook maar ook huidverslapping. Dr. Ernsting legt precies uit wat een oplossing kan zijn en wat je kunt verwachten van een behandeling en stelt het niet mooier voor dan het is. En als je met een gefundeerde klacht komt is hij níet te beroerd om dit, kosteloos, op te lossen. Dr. Ernsting neemt echt de tijd voor je, al zit de wachtruimte vol! Top!
Irene Vroomans
Irene Vroomans
2018-04-10T04:11:01+0000
Kundige, professionele, vriendelijke en meedenkende arts! Ik ben al een aantal jaar bij hem en echt super tevreden. Een aanrader voor iedereen die de mooiste versie van zichzelf wil worden!
Linda Reurich
Linda Reurich
2018-03-21T14:12:12+0000
Al 12 jaar verzorgt cosmetisch arts dr. Robin Ernsting in onze Beauty Clinic Espace de Santé in Amstelveen de injectables, liquid facelifts en de non invasive soft surgery. Hij heeft in die tijd een enthousiast en trouw klanten bestand opgebouwd op basis van zijn mooie werk.Zijn succes is gebaseerd op zijn kundigheid en zijn integriteit naar mens en esthetische schoonheid.
Nicole Geschiere-de Fluiter
Nicole Geschiere-de Fluiter
2018-03-19T16:17:14+0000
Fantastische arts, is eerlijk, neemt de tijd voor iedere klant en levert prachtig werk. Ik ben heel erg blij met mijn samenwerking met Robin en raad hem iedereen aan!
Jozine Voskamp
Jozine Voskamp
2018-03-15T21:56:19+0000
Als het een onderdeel zou zijn op de olympische spelen verdien je wat mij betreft goud! 🥇 Robin is een arts die zijn vak goed verstaat, rustig de tijd voor je neemt en genoeg “vlieg” uren heeft gemaakt. Ga je voor een natuurlijk resultaat dan ben je bij hem absoluut in goede handen.
Robin Ernsting
Robin Ernsting
2018-03-15T20:54:18+0000

Deel uw ervaring op Google:

Marian Van der veldt
Marian Van der veldt
09:15 27 Mar 18
Beste Robin, Zoals je weet ben ik al jaren een vaste bezoeker en ben ik zeer tevreden over je behandelingen. Je kijkt altijd goed naar het gezicht van de persoon die je voor je hebt en je gaat liever voor minder dan voor meer! Hierdoor zorg je ervoor dat alles in balans blijft en een natuurlijke uitstraling blijft houden. Bedankt voor de eerlijke en fijne samenwerking in deze!
Gertje Verbeeten
Gertje Verbeeten
14:49 27 Mar 18
Aantal jaren geleden kwam ik via mijn schoonheidsspecialiste in contact met Dr. Robin.Hij had het over bouwstenen/filler op hyaluron basis, waardoor er weer collageen werd aangemaakt. Het zou alleen maar mooier worden in de loop der tijd.Het werd maar mooier en mooier! Af en toe werd er met een prikje heel subtiel wat bijgewerkt. Dr. Robin bekeek het goed en drong nooit aan. Altijd vriendelijk en gezellig.Het mooie is dat ik er ( net 10 x 7) zo goed uitzie en niemand kan zien dat er wat gedaan is.Zo dankbaar, Dr. Robin.
Heidi ter Haar
Heidi ter Haar
12:22 28 Mar 18
Zeer ervaren, betrouwbare arts die over zulk een finesse beschikt dat het resultaat altijd natuurlijk is. Ik heb lang gezocht en eindelijk gevonden. Een aanrader!!
Sigrid Koelink
Sigrid Koelink
20:17 22 Mar 18
Ellynoor Buiskool
Ellynoor Buiskool
11:04 18 Apr 18
Vanmorgen bij dr. Robin geweest voor Botox (frons) en advies over het moment waarop opnieuw een filler moet worden ingespoten voor het verminderen van de kringen onder mijn ogen. Dr. Robin heeft hiervoor ruim 2.5 jaar geleden een filler aangebracht, met een prachtig resultaat. Hij adviseert mij hiermee nog minimaal een half jaar te wachten. Erg blij met de behandeling en het advies! Ik ervaar dr. Robin altijd als zeer kundig en professioneel en vertrouw blindelings op hem.
Willeke
Willeke
13:34 18 Apr 18
Ik heb hele goede ervaringen met Dr. Robin ErnstingBen altijd prettig maar vooral ook vakkundig geholpen door hem.Kom al jaren voor botox bij hem voor mijn hoofdpijn.Ook voor fillers ben ik zeer vakkundig geholpen.Ben altijd blij als ik daarna weer in de spiegel kijk.Hij luistert goed naar je en neemt de tijd om alles goed uit te leggen.Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat .Ik raad deze vakkundige man dan ook zeker aan !
Jose du Burck
Jose du Burck
11:02 19 Jun 18
Net terug van Robin... en echt een hele verademing om weer terug bij hem te zijn voor mijn botox behandelingen. Hij neemt alle tijd voor je om je alles uit te leggen. Binnenkort een afspraak voor fillers voor een liquid facelift en heb alle vertrouwen in hem. Hij is echt een aanrader en topper!
Anita Versteegh
Anita Versteegh
08:57 28 Dec 18
Hele betrouwbare kundige arts die goed luistert, zeer goed advies geeft en de tijd voor je neemt.
J H
J H
11:55 23 Jan 19
Ik kom al bijna 10 jaar bij Robin, hij is niet alleen kundig maar ook heel eerlijk. Ik zie er beter uit dan 15 jaar geleden en niemand die ooit gevraagd heeft of ik botox of fillers heb. Hij is absoluut de beste als je voor een natuurlijk resultaat gaat. Enige nadeel is dat iedereen me verbaast aankijkt als ik zeg dat ik bijna 46 ben, daarover ben ik altijd eerlijk want ik ben wie ik ben en daar hoort mijn leeftijd gewoon bij. Dat leidt soms tot ongeloof. Maar het is iedere dag fijn om met een frisse look op te staan en eruit te zien zoals ik me voel. En als ik op social media een foto post: #nofilter Dank je wel Robin, je bent de beste!
Anita Versteegh
Anita Versteegh
08:37 19 Jan 19
Hele betrouwbare kundige arts die goed luistert, zeer goed advies geeft en de tijd voor je neemt.
Willeke
Willeke
05:42 17 May 18
Ik heb hele goede ervaringen met Dr. Robin ErnstingBen altijd prettig maar vooral ook vakkundig geholpen door hem.Kom al jaren voor botox bij hem voor mijn hoofdpijn..Hij luistert goed naar je en neemt de tijd om alles goed uit te leggen.Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat .Ik raad deze vakkundige man dan ook zeker aan !
Gerda Plugge
Gerda Plugge
20:07 21 Apr 19
Heel tevreden kan alleen maar zeggen Robin is als mens en arts heel vakkundig.
Yvonne Kwakkel
Yvonne Kwakkel
19:07 27 Jun 19
Ik kom al 4 jaar bij Robin en ik ben altijd super tevreden over het resultaat en het is er altijd gezellig met af en toe een dolletje.
Willeke
Willeke
09:13 23 Jul 19
Ik heb hele goede ervaringen met Dr. Robin ErnstingBen altijd prettig maar vooral ook vakkundig geholpen door hem.Kom al jaren voor botox bij hem voor mijn hoofdpijn..Hij luistert goed naar je en neemt de tijd om alles goed uit te leggen.Ik ben dan ook zeer tevreden met het resultaat .Ik raad deze vakkundige man dan ook zeker aan !
Gerda Plugge
Gerda Plugge
20:07 21 Apr 19
Heel tevreden kan alleen maar zeggen Robin is als mens en arts heel vakkundig.