Een van de specialiteiten van dokter Robin is de Volume herstel behandeling

Een unieke injectable behandeling die u het volume en de jeugdigheid in uw gezicht teruggeeft.

Wat is een Volume Herstel (Liquid Facelift)

Het is een op maat gesneden combinatie van fillers en innovatieve opvultechnieken. Een gerichte aanpak met kleine en veilige ingrepen, waarbij een natuurlijk resultaat voorop staat.

De liquid facelift bestaat uit vier elementen met elk een specifieke aanpak. Uw gezicht bepaalt, welke behandelingen nodig zijn voor een mooi resultaat.

1. Relaxeren: mimiek in balans. Een (te) sterke mimiek geeft een negatieve, ontevreden, bezorgde of boze uitdrukking. Het ontspannen van bepaalde spiertjes met Botox® herstelt het natuurlijke evenwicht in de spierwerking en geeft daarmee rust en balans.

2. Het opvullen van rimpels en lijntjes, bijvoorbeeld een neus/lippenplooi verzachten, of die vervelende lipsticklijntjes verminderen of afhangende mondhoeken opwippen voor een vriendelijke positieve look.

3. Het herstellen van contouren en vorm samen met het herstellen van het volume in je gezicht op precies de juiste plek, zoals het terugbrengen van een gladde kaaklijn en jeugdige rondingen in het gezicht. De oneffenheden verdwijnen en hiermee ook een vermoeide, zorgelijke en ouwelijke uitdrukking.

4. Revitalisatie van de huid voor het verbeteren van een grauwe, doffe huid.

 

Zo wordt de behandeling uitgevoerd

Voor hij een behandeling uitvoert, overlegt dokterRobin tijdens een eerste consult met u wat de Liquid Facelift specifiek voor u zal betekenen. Hij kijkt naar uw gezicht, naar uw mimiek en uw uitstraling en bespreekt met u wat hij als beste behandeling voor u ziet. Waar de filler aangebracht zal worden en wat het effect daarvan zal zijn. U krijgt instructies mee voor vooraf en na de behandeling en er wordt een afspraak gemaakt voor de behandeling.

De daadwerkelijke behandeling zal gemiddeld 20 minuten duren. U neemt plaats in de behandelstoel en afhankelijk van de plaats waar de injectables aangebracht worden, en afhankelijk van uw gevoeligheid, kan eerst een verdoving worden aangebracht. Na de behandeling kunt u meteen weer naar huis of naar het werk, u hebt geen begeleiding nodig. Er kunnen wat  zwellingen of een kleine bloeduitstorting ontstaan. Het behandelde gezicht is wat gevoelig. Bij eventuele napijn is het nemen van paracetamol afdoende. Krijgt u na de behandeling opeens koorts of gaat de pijn niet weg, neem dan even contact op met dokterRobin. Vier weken na de behandeling komt u terug voor een nacontrole.

 

Preventieve behandeling, restauratie en mooier maken

De liquid facelift behandeling is geschikt voor elke man of vrouw, ongeacht de leeftijd. De liquid facelift is bijzonder geschikt als preventieve behandeling om verdere gezichtsveroudering tegen te gaan. Als de veroudering al wat verder is, dan herstelt dokterRobin de tekenen van de tijd. Maar ook voor het mooier maken (beautification) is deze behandeling uitermate geschikt. We horen vaak van cliënten dat ze er na de behandeling mooier uitzien dan ze er ooit in hun jonge jaren hebben uitgezien.

 

Traditionele facelift in combinatie met fillers

Wanneer de gezichtsveroudering al in een vergevorderd stadium is, kan een operatieve facelift nodig zijn. De huid is dan opgestrakt, maar het gezicht heeft vaak nog steeds niet de gewenste uitstraling. Dit komt omdat het gezichtsvolume niet is hersteld. Steeds vaker zien we een combinatie van behandelingen, zoals het ‘shapen’ van een gezicht met vulmiddelen na een traditionele facelift.

Zie hier een voorbeeld van een volume herstel behandeling.

 

De mooiste versie van uzelf

Het zit hem vaak in de kleine dingen. Hangende mondhoeken met een prikje omhoog laten wippen. De hartvorm in het gelaat terugbrengen, waardoor er een sympathiekere uitstraling ontstaat. Vulling aanbrengen bij de kaaklijn, wangen, slapen en jukbeenderen, waardoor weer mooie jeugdige rondingen ontstaan. Een wenkbrauwlift voor een frisse oogopslag, een optisch verkleinde neus. Allemaal factoren die een wereld van verschil maken.

Met de juiste benadering en de juiste opvultechnieken is veel mogelijk. DokterRobin buigt de natuur zo om dat u weer blij bent met zichzelf. Niet strakgetrokken, niet piepjong, geen Barbie, maar de mooiste versie van uzelf.

© 2017 Dutchinjectables | Gemaakt met door Anneke Kamphuis