Injectables, esthetische gezichtsbehandelingen

Haal het mooiste uit uw zelf

Voor- en na-foto’s van esthetische behandelingen zijn voor veel mensen geen overtuigend bewijs

De schoonheidsindustrie staat bekend om het tonen van extreme schoonheidsidealen en gemanipuleerde beelden. Daarom heeft Galderma besloten Restylane-Fillers en Restylane Skinboosters te testen om de natuurlijke resultaten in het echt te bewijzen.
Op 28 mei waren vertegenwoordigers van de beauty- en wellnessindustrie uit de hele wereld uitgenodigd voor een groot evenement in Berlijn om het levende bewijs, namelijk 10 identieke tweelingen, te zien en te spreken!

Voorafgaand aan het evenement waren 10 identieke tweelingen geselecteerd. Geen van deze tweelingen had eerder een esthetische behandeling met hyaluronzuur ondergaan. Eén zus of broer van elke tweeling werd behandeld met Restylane-Fillers, Restylane Skinboosters of een combinatie daarvan. De gasten konden het levensechte bewijs zien, behandeling met en zonder Restylane.
De tweelingen deelden hun verhaal met de gasten, die vragen konden stellen over hun ervaringen.

De reacties van de vertegenwoordigers uit de beauty- en wellnessindustrie waren unaniem.
Galderma heeft Restylane-Fillers en Restylane Skinboosters aan een test onderworpen en is erin geslaagd de natuurlijke resultaten in het echt te laten zien.

Wist u dat u door slechts een kleine aanpassing in uw uiterlijk nu zelf een groot verschil kunt maken in hoe u zich voelt?

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, elastine en hyaluronzuur. Stuk voor stuk elementen die ons gezicht in onze jonge jaren zijn natuurlijke volume en lift geven. Ook de botstructuur en spieren verliezen volume. Na verloop van tijd beginnen zich lijntjes, rimpels en plooien te vormen en wordt het volumeverlies zichtbaar. Daarmee zijn de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering een feit.

De Restylane-huidfillers bootsen het lichaamseigen hyaluronzuur na en zijn speciaal afgestemd op de verschillende huidlagen om het gezichtsvolume te herstellen en de kwaliteit en integriteit van de huid te verbeteren. De huidfillers zijn niet permanent. U kunt dus zelf bepalen of u het resultaat wilt verlengen.

Restylane helpt de gezichtskenmerken te revitaliseren en verbeteren voor een groot aantal behandelbehoeften:

  • Gladstrijken van rimpels en plooien rond de mond en neus
  • Vergroten van de lippen
  • Verzachten en verminderen van lijntjes in het voorhoofd en rond de ogen
  • Definitie en volume geven aan de wangen
  • Verbeteren van de vorm en contouren om zichtbare tekenen van veroudering weg te werken