Filosofie en werkwijze van Dokter Robin

Dutchinjectables is specialist op het gebied van Injectables. Dokter Robin is een zeer vakkundig en betrouwbaar geregistreerd Cosmetisch Arts KNMG.

Wat opvalt in bijna 20 jaar werkzaam te zijn als Cosmetisch Arts, zijn vooral de positieve ervaringen van cliënten die blijven terugkomen.

De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij dokter Robin in goede handen zijn.

Snel toenemende ontwikkelingen op het gebied van cosmetische ingrepen brengen dokter Robin niet in de verleiding om van zijn strategie en behandelplan af te wijken. Hij blijft uiterst zorgvuldig en kritisch onder de toenemende druk van de buitenwereld om vooral de trends te volgen.

Nieuwe ontwikkelingen moeten zich eerst bewijzen in resultaat en veiligheid alvorens hij er überhaupt voor openstaat. Daarentegen is dokter Robin wel trendsetter in nieuwe inzichten op het gebied van injectables door zijn zeer creatieve geest. Een behandelwijze die hij zelf heeft geintroduceerd, de samenspraak met de klant, bieden hem een unieke ontwikkeling in zijn werk als cosmetisch arts.

Daarin zijn ook collega artsen geïnteresseerd en Robin deelt met hun zijn ervaringen.