Filosofie en werkwijze van Dokter Robin

Dutchinjectables is specialist op het gebied van injectables. Dokter Robin Ernsting is een zeer vakkundig en betrouwbaar cosmetisch arts.

Zijn netwerk breidt zich de afgelopen jaren steeds verder uit; vooral de positieve ervaringen van cliënten die hun eigen netwerk meebrengen, geven een snel groeiend aantal cliënten.

Deze cliënten zijn zeer trouw en blijven terugkomen.

De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij dokter Robin in goede handen zijn.

Snel toenemende ontwikkelingen op het gebied van cosmetische ingrepen brengen dokter Robin niet in de verleiding om van zijn strategie en behandelplan af te wijken. Hij blijft uiterst zorgvuldig en kritisch onder de toenemende druk van de buitenwereld om vooral de trends te volgen.

Nieuwe ontwikkelingen moeten zich eerst bewijzen in resultaat en veiligheid alvorens hij er überhaupt voor openstaat. Daarentegen is dokter Robin wel trendsetter in nieuwe inzichten op het gebied van injectables door zijn zeer creatieve geest. Een behandelwijze die hij zelf heeft geintroduceerd, de samenspraak met de klant, bieden hem een unieke ontwikkeling in zijn werk als cosmetisch arts.

Daarin zijn ook collega artsen geïnteresseerd en Robin deelt met hun zijn ervaringen.

Dokter Robin verwoordt het zo:

Het werk als cosmetisch arts geeft mij zeer veel voldoening.

Als arts heb ik mijn uitdagingen gevonden; een  zeer creatieve geest in combinatie met mijn kritische blik, handigheid en vakkundig in de  persoonlijke omgang en betrokkenheid bij mijn cliënten.

Kortom deze factoren bieden mij een unieke combinatie die me veel voldoening en plezier in mijn werk geven.

Ik prijs mezelf gelukkig dat ik dit vak mag uitoefenen; veilige en professionele producten die mij ondersteunen in het creëren van unieke resultaten bij mijn klanten. De blijdschap delen omdat het behaalde resultaat de verwachtingen heeft overtroffen.

Daarin voel ik mij bevoorrecht dat ik met mijn klanten mag meedenken en zo bijdragen aan een optimaal resultaat!

© 2017 Dutchinjectables | Gemaakt met   door Anneke Kamphuis