Wenkbrauwlift

Hoe vindt een wenkbrauwlift behandeling plaats?

Zowel spierontspanners als fillers kunnen effectief ingezet worden voor een wenkbrauwlift. Met botuline toxine ontspant de spier aan de bovenzijde van het oog, zodat de wenkbrauw enkele millimeters wordt gelift. Tijdens een wenkbrauwlift behandeling wordt er rondom je wenkbrauw een aantal kleine injecties met botuline toxine gegeven. Hierdoor ontspant het spiertje wat jouw wenkbrauw normaal gesproken naar beneden trekt. Hierdoor wordt je wenkbrauw gelift tijdens een botuline toxine wenkbrauwlift. Het resultaat van een botuline toxine wenkbrauwlift blijft ongeveer 4 maanden aanhouden. Bij de wenkbrauwlift met een filler wordt er een kleine hoeveelheid filler geplaatst om de wenkbrauw te liften. Wenkbrauw liften? Met deze behandeling krijg je weer een frisse open blik en voelen je wenkbrauwen zelfs letterlijk lichter aan.

Voor- en na

Wat kost een wenkbrauwlift?

Wenkbrauw liften? Voor deze behandeling bespreekt dokter Robin welke behandelmogelijkheden er zijn en geeft een prijsindicatie afhankelijk van de hoeveelheid product die nodig zal zijn voor het gewenste resultaat.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”