Wallen verwijderen en verminderen

De behandeling van wallen

Om het volumeverlies onder de ogen te herstellen, kunnen hyaluronzuurfillers de huid verstevigen. Deze behandeling heet ook wel de traangootbehandeling en zorgt ervoor dat de huid weer volume krijgt en de schaduw onder het oog vermindert. Het effect van de fillerbehandeling is direct zichtbaar en houdt zes tot twaalf maanden aan.

Vochtwallen zijn ‘zakjes’ onder je ogen die ontstaan bij een teveel aan vet, huid of vocht onder je ogen. Ook wordt er met wallen vaak ‘donkere kringen’ bedoeld. In het geval van vochtwallen heb je te maken met een zwelling die wordt veroorzaakt doordat de huid onder je ogen vocht vasthoudt. Er sprake is van vocht of een overschot aan huid en bollend vetweefsel onder het oog. Dokter Robin kan met hyaluronzuurfiller de overgang verzachten waardoor de bolle wal minder zichtbaar is.

Voor- en na

Wat kost een behandeling van de wallen?

Voor deze behandeling bespreekt dokter Robin welke behandelmogelijkheden er zijn en geeft een prijsindicatie afhankelijk van de hoeveelheid product die nodig zal zijn voor het gewenste resultaat.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”