Verminder expressielijnen zonder een bevroren look te krijgen

Veelvoorkomende redenen voor het verminderen van de verschijning van expressielijnen

Als u last heeft van expressielijnen, bent u niet de enige. Heel wat mensen maken zich zorgen over expressierimpels, zoals glabellaire lijnen en kraaienpootjes, en vaak heeft dit niets te maken met ijdelheid of de wens om alle expressielijnen volledig uit te wissen.

In een observationeel onderzoek 1 gepubliceerd in JAMA Dermatology werden mannen en vrouwen die een behandeling met injectables hadden ondergaan voor expressielijntjes en andere cosmetische ingrepen gevraagd naar hun motivaties. Afgezien van motivaties zoals het verlangen naar een mooie huid en een jeugdig, aantrekkelijk uiterlijk:

67% wilde zich gelukkiger en zelfverzekerder voelen of de totale kwaliteit van leven verbeteren 
61% wilde zichzelf verwennen of iets vieren
55% wilde er professioneel goed uitzien

Er zijn dus veel redenen waarom mensen vragen om injectables en andere minimaal invasieve procedures die niet veel met ijdelheid te maken hebben. 

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Waarom eindigen we met expressielijnen?

Er verschijnen expressielijnen als we onze emoties uiten, bijvoorbeeld als we glimlachen, lachen of fronsen. Typische expressielijnen zijn kraaienpootjes (de rimpels aan de buitenste ooghoeken) en glabellalijnen (de verticale fronslijnen tussen je wenkbrauwen). Als we jong zijn, verdwijnen deze expressielijnen als onze gezichten ontspannen zijn. Het zijn zogenaamde dynamische rimpels, rimpels die ontstaan als we ons gezicht bewegen, maar verdwijnen als ons gezicht in rust is.  

Bij het ouder worden, als gevolg van veranderingen in de onderliggende structuur van onze huid, verschijnen er rimpels en plooien die het uiterlijk van ons gezicht kunnen veranderen. 2  Dynamische rimpels worden statisch en verdwijnen niet als ons gezicht in rust is. Het verschijnen van kraaienpootjes en glabellaire lijnen kan ervoor zorgen dat ons gezicht er vermoeid, boos, oud of verdrietig uitziet, ongeacht hoe we ons voelen.

Expressielijnen kunnen de kwaliteit van leven beïnvloeden

Wanneer er een discrepantie bestaat tussen wat onze gezichten uitdrukken en hoe we ons voelen, kan dit ons zelfrespect en onze levenskwaliteit beïnvloeden. 2-3  Als mensen om injectables vragen om kraaienpootjes of oogplooien te verminderen, gaat het niet alleen om er beter uitzien. Ze willen de grenzen wegnemen die hen ervan weerhouden zich te uiten op de manier die zij willen, en ze willen zich gelukkiger voelen, meer zelfvertrouwen hebben en hun levenskwaliteit verbeteren. 1-2

Natuurlijk verschilt de perceptie van mensen over hun uiterlijk van persoon tot persoon. Sommige mensen hebben helemaal geen last van kraaienpootjes of glabellaire lijnen, terwijl anderen er juist veel last van hebben. Als u last heeft van expressierimpels, bent u misschien op zoek gegaan naar remedies zoals injectables.

De meeste mensen verlangen een natuurlijk resultaat van injectables

Als mensen injectables krijgen om expressielijnen te verminderen, willen ze over het algemeen dat de behandeling ervoor zorgt dat ze er uitgerust en ontspannen uitzien. 2-3  Er is ook een wens dat de behandeling ervoor zorgt dat ze hun natuurlijke uitdrukking behouden en er niet bevroren uitzien. 3  Hoe voorkom je een stijf of bevroren gezicht? En waarom krijgen sommige mensen een bevroren gezicht?

Het doel van esthetische behandelingen, injectables en andere, is eigenlijk niet om u er “klaar” uit te laten zien. Ze moeten u het gewenste resultaat geven. Omdat de meeste mensen er natuurlijk uit willen zien, zullen ze om behandelingen vragen die expressielijnen verminderen zonder hun gezicht stijf te maken. Dit betekent dat u misschien niet eens merkt dat iemand een behandeling heeft ondergaan, omdat het er zo natuurlijk uitziet. Wat je vaak opvalt, zijn degenen die er niet natuurlijk uitzien. Dat betekent niet noodzakelijkerwijs dat hun behandeling verkeerd is gegaan. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze om die specifieke look gevraagd. Mensen die een stijver uiterlijk wensen, zijn niet representatief voor de meeste mensen die injectables hebben. En het allerbelangrijkste: Jij bepaalt wat voor resultaat JIJ wilt.

Voor- en na

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Vraag wat je wilt

Voordat u een esthetische behandeling ondergaat, heeft u altijd een overleg met uw arts. Een gekwalificeerde en ervaren arts luistert naar uw zorgen en wensen en past de behandeling aan uw wensen en anatomie aan. Als u kraaienpootjes en glabellaire lijnen wilt verminderen, maar toch uw natuurlijke uitdrukking wilt behouden, dan is dat het soort behandeling dat u krijgt. Zeg dus gewoon nee tegen een bevroren blik. 

Zorg ervoor dat u contact opneemt met een gekwalificeerde arts uit de gezondheidszorg

Zoals inmiddels duidelijk zal zijn, is de beste garantie om de looks te krijgen die u wilt, contact opnemen met een kliniek met goede referenties en gekwalificeerde zorgverleners. Hij of zij luistert naar uw zorgen en zorgen en helpt u het gewenste resultaat te bereiken. 

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”