Tandenknarsen

Wat is de oorzaak en behandeling bij tandenknarsen?

Tandenknarsen en kaakklemmen hebben niet één duidelijke oorzaak. Mogelijke factoren die een rol kunnen spelen, zijn slaapstoornissen, gebruik van alcohol, sigaretten en/of drugs, ziektes van het zenuwstelsel en het kan bovendien erfelijk zijn. Door middel van een bitje kan de slijtage aan de tanden en kiezen als gevolg van tandenknarsen worden voorkomen. Dit bitje lost het tandenknarsen zelf niet op.

Botulinetoxine kan het tandenknarsen wel oplossen. Net als bij migraine kan botuline toxine een oplossing zijn in de negatieve gevolgen van tandenknarsen. Zo laat botuline toxine de kaakspier ontspannen, doordat de overdracht van de zenuw naar de spier tijdelijk blokkeert.. De kaakspier kan zich niet meer overmatig aanspannen en dus ook niet verder groeien. Afhankelijk van de klachten wordt bepaald of er botuline toxine nodig is in beide kaakspieren. Met een dunne naald injecteert de arts de botuline toxine in de kaakspier(en). De hoeveelheid botuline toxine hangt af van de intensiteit van het tandenknarsen. Deze behandeling duurt vijf tot tien minuten.

Voor- en na

Wat kost de behandeling botulinetoxine tandenknarsen?

Voorafgaand aan deze behandeling geeft dokter Robin een prijsindicatie. De kosten van de behandeling zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid botuline toxine die gebruikt wordt. In een consult vertelt hij de behandelmogelijkheden die voor jou geschikt zijn, met de bijbehorende prijs.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”