Skinboosters

Hoe werkt een Skinbooster treatment?

Een Restylane skinbooster treatment met Restylane Skinboosters is zeer effectief voor het creëren een mooie gladde huid met een gezonde glans. De huid wordt van binnenuit gehydrateerd en zorgt voor een algehele verbetering van kwaliteit.

Skinboosters geven een bijzonder natuurlijk resultaat. Hoewel er ook iets volume wordt toegevoegd bijvoorbeeld aan het gezicht, is het grote voordeel van skinboosters dat ze de huid verjongen en hydrateren. Het hyaluronzuur stimuleert het collageen in de huid. Hierdoor krijgt u een “healthy glow” en een stralende huid.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Wat kunnen we behandelen met een Skinbooster?

Restylane® SKINBOOSTERS is een behandeling die zorgt voor hydratatie van binnenuit, onder het huidoppervlak, om de huidelasticiteit en huidkwaliteit geleidelijk te herstellen. De behandeling is afgestemd op de huid die er verouderd uitziet, droog of ruw aanvoelt. 

Het kan moeilijk zijn om een ​​gehydrateerde huid te bereiken door het huidoppervlak te behandelen. Op dezelfde manier behoort u misschien tot degenen die veel water drinken, maar nog steeds het gevoel hebben dat uw huid uitgedroogd en ruw is en dat uw huidelasticiteit niet meer is wat het was.

Deze filler behandeling is uitermate geschikt voor gezicht, hals, handen en decolleté. Ook bij een zonbeschadigde huid met veel fijne lijntjes, grove poriën en (acne) littekens biedt Skinboosters een zichtbare verbetering.

Een behandeling met  Skinboosters – hoe ziet dat eruit?

Tijdens de behandeling worden microdruppeltjes gestabiliseerd hyaluronzuur over een groter oppervlak in de huid geïnjecteerd.

Uw arts uit de gezondheidszorg kan verschillende injectietechnieken gebruiken om Restylane® SKINBOOSTER gelijkmatig in uw huid te verspreiden. De behandeling duurt ongeveer 15-45 minuten, afhankelijk van of u slechts één gebied of alle gebieden behandelt (gezicht, hals, decolleté en handen).

In de huid integreren de microdruppeltjes hyaluronzuur om een ​​deken van hydratatie te vormen die geleidelijk de elasticiteit en gladheid van de huid verbetert. 

Restylane® SKINBOOSTERS™ herstelt de natuurlijke samenstelling van de huid met injecties van hyaluronzuur onder het huidoppervlak, voor een diep gehydrateerde huid en verbeterde huidelasticiteit.

Hoe kunnen HA-injecties zorgen voor een gehydrateerde huid?

Hyaluronzuur, HA, is een waterminnend molecuul dat zorgt voor hydratatie onder het huidoppervlak van de structuur tussen de huidcellen. Hyaluronzuur neemt op natuurlijke wijze af naarmate we ouder worden, wat leidt tot een verminderd huidvolume en een verhoogde neiging tot rimpels en huidverslapping.  Daarom is hyaluronzuur essentieel voor een gezonde, gehydrateerde huid en huidelasticiteit die je een frisse, natuurlijke uitstraling geeft. 

Restylane® SKINBOOSTERS bevatten microdruppeltjes gestabiliseerd hyaluronzuur om de basis te leggen voor een meer gehydrateerde huid. In tegenstelling tot natuurlijk hyaluronzuur gaat gestabiliseerd hyaluronzuur veel langer mee en blijft het enkele maanden in uw huid zitten.

Skinboosters verbeteren de huidkwaliteit en zijn duurzaam.. Na een aantal behandelingen heeft u een goede investering in anti aging effect voor langere termijn.

Voor- en na

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”