Herstel het verouderende gezicht of de ingevallen wangen met een collageenbehandeling

Hoewel we accepteren dat ouder worden een natuurlijk onderdeel van het leven is, willen de meesten van ons er toch fris uitzien en het gevoel hebben dat we de controle hebben over onze huid en de impact van de tijd. Het behouden van een natuurlijke en frisse uitstraling is ook een veel voorkomende reden waarom veel mensen esthetische behandelingen ondergaan. Uit een studie die enkele jaren geleden in Dermatology Online Journal werd gepubliceerd, bleek dat maar liefst 78% van de vrouwen wil dat hun esthetische behandeling hen een natuurlijk ogende, frisse uitstraling geeft. Ook, niet zo verrassend, bleek uit het onderzoek dat patiënten vaak aangeven dat ze er net zo jong uit willen zien als ze zich voelen.

Een ouder uiterlijk, zoals ingevallen wangen, heeft verschillende oorzaken

Typische tekenen van een ouder uiterlijk zijn huidverslapping, ingevallen wangen, rimpels en plooien, en verlies van gezichtsvolume en -contouren.

Er zijn verschillende factoren die bijdragen aan deze gezichtsveranderingen. Als je een jeugdiger uiterlijk wilt herstellen, is het een goed startpunt om wat meer te weten te komen over de verschillende oorzaken van gezichtsveroudering. Dat maakt het voor u gemakkelijker om de juiste esthetische behandeling te kiezen . Het helpt u ook bij het kiezen van een behandeling met natuurlijk ogende resultaten.

Verlies van gezichtsvet kan leiden tot ingevallen wangen en ongedefinieerde gelaatstrekken

Het hebben van voldoende gezichtsvet op de juiste plaatsen draagt ​​bij aan een jeugdige uitstraling. Wat doorgaans gebeurt met het vet in het gezicht naarmate we ouder worden, is dat we een deel ervan verliezen, wat leidt tot volumeverlies. Ook hebben de vetkussentjes in de wangen de neiging naar de kaaklijn te dalen. Het resultaat kan een dunner ogend gezicht zijn, het verschijnen van ingevallen wangen en een ongedefinieerde kaaklijn.

Botresorptie en remodellering leiden tot volumeverlies en verlies van definitie

Een andere gezichtsverandering die met de leeftijd gepaard gaat, is dat de botresorptie toeneemt. Botresorptie zal leiden tot verlies van een deel van ons gezichtsvolume en ons gezicht zal ook een deel van zijn definitie verliezen. Een ander effect is dat de gezichtsbeenderen iets verschuiven, de oogkassen gaan bijvoorbeeld iets naar beneden.

Collageenverlies leidt tot een dunnere en losse huid

Nog een ander effect dat met de jaren gepaard gaat, is dat de collageenproductie in de huid afneemt. Collageen geeft onze huidstructuur en ondersteuning. Het natuurlijke verlies van collageen leidt tot een dunne huid en een structureel verzwakte huid. In het gezicht zal het effect een losse en slappe huid zijn. Collageenverlies in de huid kan ook bijdragen aan het verschijnen van ingevallen wangen. Dit is de reden waarom zoveel mensen – om goede redenen – op zoek zijn naar collageen voor gezichtsbehandeling.

Alle bovenstaande gezichtsveranderingen kunnen leiden tot een verouderd uiterlijk. Ingevallen wangen worden bijvoorbeeld niet alleen veroorzaakt door toegenomen problemen met huidlaxiteit, maar zijn ook een gevolg van veranderingen in de botstructuur en herverdeling van vet.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Herstel het gezichtsvolume met een collageenbehandeling

Als u een jeugdiger uiterlijk wilt herstellen, wat is dan de beste esthetische behandeling? Voor sommige mensen is het corrigeren van bepaalde gelaatstrekken het beste, bijvoorbeeld door fillers te gebruiken om de indruk te geven van hogere jukbeenderen of een meer gedefinieerde kaaklijn.

Als u last heeft van een slappe huid, ingevallen wangen en meer algemeen volumeverlies, kan een collageenbehandeling een betere optie zijn. Een collageenbehandeling die een groter deel van de huid aanpakt, zal niet alleen de huidverslapping of losse huid verbeteren. Het voegt ook volume toe aan het gezicht, omdat het helpt een dikkere, stevige huid te herstellen. Dit is de reden waarom collageen voor gezichtsbehandeling een interessante optie wordt voor veel mensen die een jeugdiger uiterlijk willen herstellen.

Een collageenbehandeling die al vele jaren wordt gebruikt en die ook de tekenen van vetverlies in het gezicht helpt verminderen, is Sculptra ® . Lees verder en ontdek waarom deze behandeling kan helpen een stevige huid te herstellen en het volume in het gezicht te verbeteren.

Collageen voor gezichtsbehandeling: Activeer de kracht van uw huid met Sculptra®

Sculptra® is een injecteerbare collageenbehandeling die de natuurlijke collageenproductie van uw huid activeert . Het helpt geleidelijk de structurele ondersteuning te vervangen die verloren gaat tijdens het ouder worden om de huidlaxiteit te verbeteren.

Door de collageenproductie te revitaliseren, vernieuwt Sculptra ® de huid door het volume te herstellen, rimpels glad te strijken en de algehele kwaliteit van de huid te verbeteren.

Sculptra® is geen filler maar stimuleert de eigen collageenproductie. Het resultaat is dus heel natuurlijk en langdurig – tot minimaal 25 maanden na de laatste behandeling.

Voeg gezichtsvolume toe met een Sculptra ® collageenbehandeling

Omdat Sculptra ® de structurele ondersteuning in de huid aanpakt, draagt ​​het ook bij aan het gezichtsvolume. In tegenstelling tot fillers, die kunnen worden gebruikt om volume toe te voegen aan een specifiek gebied, verbetert de toegenomen huiddikte niet alleen de slappe huid, maar ook het huidvolume over een groter gebied. Deze algemene verbetering van het volume draagt ​​bij aan een jeugdiger uiterlijk.

Een collageenbehandeling voor het gezicht die veelzijdiger is

Sculptra ® is een collageenbehandeling voor het gezicht die veelzijdiger is in vergelijking met andere collageenbehandelingen, omdat het ook een deel van het volumeverlies als gevolg van verlies van gezichtsvet kan corrigeren. Deze correcties kunnen worden uitgevoerd door verschillende injectietechnieken te gebruiken en door op verschillende diepten te injecteren.

Een Sculptra® behandeling verbetert dus niet alleen de dikte en stevigheid van de huid door natuurlijke collageenstimulatie, maar kan ook andere oorzaken van volumeverlies helpen compenseren. Als je dit collageen voor gezichtsbehandeling vergelijkt met verschillende andere collageenstimulatiebehandelingen op de markt, zul je merken dat ze niet zo veelzijdig zijn.

Hoe een collageenbehandelingsprogramma met Sculptra® eruit ziet

Sculptra ® bevat microdeeltjes van een biologisch afbreekbare stof genaamd poly-L-melkzuur, PLLA, die al tientallen jaren wordt gebruikt in oplosbare hechtingen en voor medische implantaten. Eenmaal in de huid geïnjecteerd, zullen de PLLA-microdeeltjes de collageenproductie van de huid activeren. De PLLA-microdeeltjes zullen worden afgebroken en verdwijnen, maar het nieuwe collageen zal achterblijven.

Sculptra® vernieuwt de huid geleidelijk, omdat het enige tijd duurt voordat de huid nieuw collageen aanmaakt. Normaal gesproken bestaat een collageenbehandelingsprogramma met Sculptra uit drie behandelsessies verspreid over een paar maanden. Gedurende deze tijd zult u geleidelijk verbeteringen in de stevigheid en volheid van de huid opmerken, met een jeugdig en natuurlijk ogend resultaat dat lang aanhoudt.

Ontdek wat Sculptra® voor u kan betekenen

Als u op zoek bent naar natuurlijke en langdurige resultaten – en een behandeling wilt die meerdere tekenen van veroudering aanpakt – kan Sculptra ® de juiste keuze voor u zijn.

Voor- en na

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”