Een stevigere huid met een Sculptra® collageenbehandeling

Ouder worden is geen probleem, maar een slappe huid kan dat wel zijn…

Als we de veertig, vijftig en ouder bereiken, merken we in de spiegel misschien dat we er niet meer zo uitzien als vroeger. We kunnen een slappe huid zien en er kan ook sprake zijn van verlies van volume en definitie.

Veel mensen vinden het niet erg om ouder te worden en hier en daar wat rimpels te krijgen. Maar weinigen van ons wensen een slappe huid, ongedefinieerde gelaatstrekken of ingevallen wangen. En dan komt misschien de vraag: wat kan ik eraan doen?

Gewoon een stevigere huid, zonder wanhopig te proberen er jonger uit te zien

Met volwassenheid komen levenservaring en innerlijke kracht. Velen van ons willen niet gezien worden alsof we te hard ons best doen om er jonger uit te zien en onze leeftijd niet omarmen. We willen er echter natuurlijk fris uitzien, met een stevigere huid en het gezicht in de spiegel zien dat we enkele jaren geleden zagen.

Verlies van collageen is een grote boosdoener

Een van de belangrijkste redenen voor een slappe huid is het verlies van collageen. Collageen is een belangrijk eiwit in de huid dat de huid structuur en stevigheid geeft. Naarmate de huid ouder wordt, verliezen we collageen, wat leidt tot een slappe huid.

Door de productie van collageen in de huid te stimuleren, kunnen we de stevigheid van de huid herstellen zonder onze gelaatstrekken te veranderen.

Een collageenbehandeling om de collageenproductie van de huid te stimuleren

Een collageenbehandeling die kan helpen de collageenproductie in de huid te stimuleren is Sculptra® .

Sculptra® is een injecteerbare behandeling waarbij er geen collageen wordt ingespoten. In plaats daarvan activeert Sculptra het eigen vermogen van de huid om nieuw collageen te produceren. Uiteindelijk helpt Sculptra ® de structuur van de huid en haar natuurlijke stevigheid te herstellen. 

Hoe werkt Sculptra® ?

Sculptra ® bestaat uit microdeeltjes van een stof genaamd PLLA, Poly-L-Lactic-Acid. Een soort melkzuur dus. Wanneer de microdeeltjes in de huid worden geïnjecteerd, stimuleren ze geleidelijk de natuurlijke collageenproductie van de huid, waardoor de natuurlijke stevigheid wordt vernieuwd.

PLLA is biologisch afbreekbaar, dus na verloop van tijd zullen de deeltjes oplossen en verdwijnen, maar het nieuwe collageen zal achterblijven. Dit betekent dat de resulterende stevigere huid het gevolg zal zijn van natuurlijke collageenvorming.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Geleidelijke en langdurige verbetering

Sculptra® zorgt voor een geleidelijke verbetering, en de huid blijft langdurig verbeteren . Mensen die een Sculptra-behandeling hebben gehad, bleven tot 25 maanden na de behandeling verbetering vertonen.

Er zullen dus geen drastische veranderingen plaatsvinden, maar in plaats daarvan een subtiele vermindering van de slappe huid in de loop van enkele maanden. Het resultaat zal ook langdurig zijn.

Een natuurlijk ogend, maar toch substantieel resultaat

Hoewel een collageenbehandeling met Sculptra® een geleidelijk en natuurlijk ogend resultaat oplevert, is het effect aanzienlijk. Het is aangetoond dat Sculptra® het collageen in de huid in drie maanden tijd met maar liefst 66,5% verhoogt!  Tot ziens slapheid!

Wat houdt een Sculptra® collageenbehandeling in?

Normaal gesproken bestaat een collageenbehandeling met Sculptra ® uit drie sessies met een tussenpoos van enkele weken. Het aantal sessies kan echter per persoon verschillen. Een gekwalificeerde arts uit de gezondheidszorg kan u adviseren over het beste behandelplan voor elke persoon. We zijn allemaal unieke individuen met unieke behoeften.

Raadpleeg een gekwalificeerde arts uit de gezondheidszorg

Sculptra® is een minimaal invasieve behandeling. Mensen zullen doorgaans niet merken dat je iets met je gezicht hebt ‘gedaan’. Behalve misschien dat je er geweldig uitziet en op de een of andere manier een stevigere huid hebt!

Omdat Sculptra® echter een collageenbehandeling is waarbij microdeeltjes in de huid worden geïnjecteerd, kunnen er bijwerkingen optreden zoals zwelling en blauwe plekken. Het is belangrijk dat u alle mogelijke bijwerkingen bespreekt met uw arts uit de gezondheidszorg, evenals met de nazorgprocedures, om het beste resultaat uit uw behandeling te krijgen.

Voor- en na

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”