Sculptra Collageenbehandeling

Wat is Sculptra?

Een Biostimulator voor collageen vergelijkbaar met skinboosters omdat ze op een groter deel van de huid worden gebruikt. Ze bevatten echter geen hyaluronzuur maar een stof die de collageenvorming in de huid kan stimuleren. Een voorbeeld zijn microdeeltjes poly-L-melkzuur, het wordt afgebroken tot een soort melkzuur. Melkzuur is een natuurlijke stof die het lichaam aanmaakt bij het afbreken van koolhydraten. Het wordt ook geproduceerd door bepaalde bacteriën bij het fermenteren van voedsel zoals zuurkool of zuurdesembrood). Collageen is een vezelachtig eiwit dat een ondersteunend driedimensionaal netwerk in de huid vormt. Naarmate we ouder worden, wordt dit ondersteunende netwerk geleidelijk afgebroken en gefragmenteerd. Afbraak en fragmentatie van collageen zijn belangrijke oorzaken van huidveroudering, met typische symptomen zoals slapheid, ruwheid van de huid en rimpels. 

Het doel van collageenbiostimulatoren is om de eigen productie van nieuw collageen door de huid te activeren, zodat deze er jonger uitziet. Eén van deze collageenbiostimulatoren is Scupltra®  , waarvan is aangetoond dat het het huidcollageen in drie maanden tijd met wel 66,5% verhoogt.  

De toename van collageen verandert het uiterlijk van de huid op veel manieren. Sculptra verbetert bijvoorbeeld de huidkwaliteit door de glans en elasticiteit ervan te verbeteren.De behandeling verbetert ook het uiterlijk van rimpels en plooien gedurende maximaal 25 maanden. 

De vloeistof wordt in de diepste huidlaag (diepe dermis) geïnjecteerd en zorgt voor hernieuwde aanmaak van uw lichaamseigen collageen. Doordat uw eigen collageenproductie in gang gezet wordt, zal de structuur en het volume van uw huid herstellen en het gezicht een liftend effect krijgen. De vloeistof wordt na een aantal dagen volledig opgenomen door het lichaam en na ca. 4 weken start vervolgens de collageen aanmaak. De opbouw van het collageen zal in een periode van 4 weken tot 3 maanden geleidelijk aan het volume in het gezicht aanvullen en diepere rimpels en lijntjes doen verminderen. De huid voelt voller, elastischer en steviger aan.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Wat kunnen we behandelen met Sculptra?

Opvullen van ingevallen slapen
Volume geven aan ingevallen wangen
Liften van de traangoot en het jukbeen
Verzachten en verminderen van de neus-lippenlijn
Liften van een slappe kaaklijn

Voor- en na

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”