Wat is PLEXR® soft surgery?

 

PlexR behoort tot de nieuwste generatie medische apparatuur en is één van de meest innovatieve, effectieve en veilige medische methodes voor niet invasieve medisch/cosmetische behandelingen. Behandelingen met de PlexR worden uitgevoerd door een arts die speciaal voor deze methode is getraind.

PlexR is een effectief alternatief voor diverse chirurgische ingrepen zoals onder andere:

 • ooglidlifting
 • verwijdering overtollig huid
 • lifting van hals, wenkbrauw, mondhoek etc.
 • zonder scalpels & hechtingen

Werking

 

PlexR werkt op basis van plasma dat ontstaat als gevolg van geïoniseerde gasmoleculen. Plasma wordt in de natuurkunde ook wel de vierde ‘aggregatietoestand’ genoemd wat betekent dat het naast vast, vloeibaar en gas de vierde vorm is die materie aannemen.
Tijdens een PlexR behandeling wordt de huid op kleine schaal behandeld met plasma. Zonder direct contact met de huid, ontstaat er een kleine boog bestaande uit geladen plasma die de huid puntsgewijs aanraakt. Als reactie op deze aanraking trekken de huidvezels direct samen en ontstaat er een liftend effect. Een behandeling met de PlexR bestaat uit een serie van deze aanrakingen, waardoor er met veel precisie gewerkt kan worden op bepaalde probleemzones.
 
De PlexR stelt de arts in staat om gericht te liften en bepaalde gezichtszones te remodelleren.
PlexR kan gebruikt worden voor de behandeling van diverse huid- en verouderingsproblemen. Het is een volledig veilige methode en is geschikt voor elk huidtype.

ONWETTIG GEBRUIK NAAM PLEXR

Plexr heeft een aantal belangrijke medische certificeringen waar vele klinische onderzoeken aan vooraf zijn gegaan. Plexr is ook met internationale patenten tegen namaak beschermd.

Desondanks deze patenten is Plexr vanwege zijn uitstekende resultaten en hoge veiligheid doelwit van misbruik, daar diverse bedrijven op een onbehoorlijke en soms zelfs onverantwoorde wijze, onder diverse namen Plexr proberen te dupliceren.

Regelmatig worden wij geconfronteerd met onwettig gebruik van onze Plexr-naam door diverse aanbieders van inferieure kopieën. Dit gebeurt onder meer via Groupon, waar zogenaamde Plexr-behandelingen worden aangeboden, terwijl desbetreffende aanbieders geen origineel Plexr apparaat in het bezit hebben en geen officiële medische Plexr-training hebben gevolgd. Deze aanbieders voldoen dus niet aan onze hoge kwaliteitseisen en veiligheidsnormen en behoren daarmee niet tot officiële Plexr-klinieken.

LET OP: Erkende Plexr-klinieken adverteren niet via Groupon en niet met misleidende prijsinformatie.

 • OPPERVLAKKIGE WERKING

  De levende epidermale laag van de huid wordt nooit bereikt. Hierdoor is er geen gevaar voor bloedingen of huidschade zoals bijvoorbeeld wel het geval is bij een verkeerd gebruik van lasers.

 • BETAALBAAR

  De niet-invasieve PlexR behandelingen zijn betaalbaar en voordeliger dan operatieve ingrepen.

 • GEEN LITTEKENVORMING

  PlexR plasma-technologie verstrakt de huid zonder diepe en agressieve werking op de huid en littekenvorming.

 • CHIRURGISCH RESULTAAT

  Het resultaat is vergelijkbaar met dat van andere invasieve en operatieve ingrepen, maar met minimale gezondheidsrisico’s, minder stress en een kortere hersteltijd.

 • ALLE HUIDTYPEN

  De PlexR methode is geschikt voor alle huidtypes en leeftijdsgroepen.

 • MINIMALE ZWELLING

  Dit is afhankelijk van de grootte van het behandelde huidoppervlak en persoonlijke nijging en gevoeligheid voor oedeem.

Wilt u meer weten over de behandeling met de Plexr? Mail ons.

.

Video’s van de Plexr behandelingen

Zie ook: www.plexr.nl

© 2017 Dutchinjectables | Gemaakt met door Anneke Kamphuis