Kraaienpootjes

Behandeling van kraaienpootjes

Kraaienpootjes behandelen vindt grotendeels plaats met de spierverslapper botulunetoxine. Met een paar kleine prikjes wordt de spier om het oog ontspannen. Het resultaat van deze behandeling; een uitgeruste en frisse oogopslag, is na twee weken optimaal zichtbaar en houdt drie tot vijf maanden aan. Dankzij de botuline toxine behandeling vervagen de kraaienpootjes of verdwijnen ze helemaal. Bovendien zullen er door kraaienpootjes behandelen geen nieuwe lachrimpeltjes meer ontstaan. Al na een paar dagen zie je het eerste effect, na een week is het effect optimaal en na 3 tot 6 maanden is de botuline toxine uitgewerkt. Voor een blijvend resultaat is het wel belangrijk om de behandeling regelmatig te herhalen. Daarnaast is er een behandeling kraaienpootjes opvullen en met Hyularonzuur wat volume te geven aan de regio van de kraaienpootjes, van oogkas naar jukbeen om zodoende het optimale resultaat van kraaienpootjes opvullen te bereiken.

Voor- en na

Wat kost een behandeling van kraaienpootjes?

Voorafgaand aan deze behandeling geeft dokter Robin een prijsindicatie. Om de kraaienpootjes te verzachten hebben we vaak genoeg aan een regio behandeling voor een klein gebied. In een consult vertelt hij de behandelmogelijkheden die voor jou geschikt zijn, met de bijbehorende prijs.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”