Kin behandeling

Putjes in de kin en kinplooien

Putjes in de kin en kinplooien kunnen ontstaan door een overactieve kinspier die de putjes in de kin trekt. Dit is meestal het geval bij een kleine onderkaak of kin. De spier trekt de kin als het ware terug, waardoor een overbeet ontstaat. In dit geval beweegt de kin vaak overmatig tijdens het praten. Ook kan het zo zijn dat de lippen bij een teruggetrokken kin niet op elkaar aansluiten.

De behandeling van uw kin

Behandelen met botuline toxine

Door middel van botuline toxine kan de kinspier worden ontspannen, waardoor de kin als het ware meer rust krijgt en de boven- en onderlip weer meer in verhouding komen. Met een dunne naald brengt de cosmetisch arts de botuline toxine in de betreffende spier, waardoor de spier tijdelijke stil komt te liggen.

Het resultaat van de botuline toxine behandeling tegen de kinplooien is niet direct zichtbaar. Het optimale resultaat van deze behandeling is zichtbaar na twee weken en houdt tot vijf maanden aan. Hierna begint de spier zich langzamerhand weer te kunnen aanspannen, waardoor dezelfde kinplooien als vóór de behandeling weer zichtbaar worden. Om dit te voorkomen, is het aan te raden om een herhaalbehandeling te ondergaan.

Behandelen met fillers

Naast het ontspannen van de kinspier door middel van botuline toxine, kan de kin ook zijn volume (terug)krijgen door middel van hyaluronzuurfillers. Met een kleine naald wordt de filler in het behandelgebied geïnjecteerd. Het is afhankelijk van het volumetekort hoeveel filler er nodig is en in welk gebied van de kin.

Na de behandeling kan de kin verdoofd aanvoelen en kunnen er zwelling, roodheid en blauwe plekjes ontstaan. Dit trekt binnen een paar dagen weer weg. De kin ziet er direct na de behandeling wat onregelmatig uit, omdat het hyaluronzuur twee weken de tijd nodig heeft om zich aan het omliggende weefsel te hechten. Bij een kincorrectie met fillers kan de duur van het resultaat nogal verschillen. Geleidelijk breekt het hyaluronzuur binnen anderhalf tot twee jaar af en de behandeling herhaald kan worden.

Voor- en na

Wat kost een Kin behandeling?

Voorafgaand aan deze behandeling geeft dokter Robin een prijsindicatie. De kosten van de behandeling zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid produvct die gebruikt wordt. In een consult vertelt hij de behandelmogelijkheden die voor jou geschikt zijn, met de bijbehorende prijs.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”