Hybrid Lifting

De succesvolle resultaten zijn te danken aan een tot nu toe onbekende manier van biostimulatie van de huid. Een krachtig, natuurlijk proces dat het hele gelaat en de huid een jaren jonger uiterlijk geeft en dat operatieve ingrepen en injecties overbodig maakt.

Hoe werkt het?

De nieuwe HLH FaceLift behandeling is een specialisme binnen het totale PLexr Omnia-Soft Surgery systeem. De werkwijze bestaat uit een simultane actie van de twee synergetische technieken: Plexr Plasma Exeresis en Needle Shaping natural filler (autologus thread technic).

De HLH Facelift behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met deze twee apparaten door artsen die bij Plexr zijn opgeleid.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Natural look
Geen risico op “over behandelen” of andere gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met chirurgische ingrepen
Lage risico’s
Geen thermische schade aan de huid, kans op het overspannen van de huid en mogelijke a-symmetrieën
Direct en langdurig resultaat
In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende
Korte hersteltijd
Zonder injecties, fillers, bloed, snijden, hechtingen en inbrengen van externe stoffen
Direct en langdurig resultaat
In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende

Wilt u meer weten over de behandeling met de Hybrid Lifting? Mail ons.

De behandeling

Op een pijnloze wijze worden door de arts de speciale zeer dunne en flexibele naalden van de Needle Shaping geplaatst op de te behandelen zone(s) van de huid. Diverse zwakke stroomgolven stromen via deze naalden in de huid. Deze toegepaste stroomgolven zijn nauwelijks waarneembaar. Dit proces zorgt ervoor dat de elastische vezels in de huid worden verplaatst en geherstructureerd, verdikt en ingekort. Door beweging van de acupunctuurnaald, verricht de arts een serie van microchirurgische transplantaties, of in andere woorden, verplaatsingen van het eigen bindweefsel. Als gevolg ontstaan er meerdere strengen van autoloog, lichaamseigen materiaal, die zo een sterk en ondersteunend draagnetwerk tegen verslapping vormt.

Dit resultaat wordt ook wel de Natural Filler genoemd. De zogenaamde filler bestaat uit collageen “draden” die worden gemaakt van lichaamseigen materiaal. Hierdoor bestaat er geen gevaar op complicaties als bijvoorbeeld afstoting, dat wel een reëel risico vormt bij vergelijkbare technieken waarbij extern materiaal wordt gebruikt. Dankzij de intensieve bio-stimulatie (zonder warmte-effect) groeit in korte tijd collageen aan en wordt deze steviger en dikker, met als resultaat een langdurig esthetische verbetering. Deze medische procedure is pijnloos waardoor er anesthetica overbodig zijn.

De arts werkt tegelijkertijd met de Plexr Plasma Exeresis op dezelfde probleem zone(s) en verwijdert op veilige wijze overtollige en verslapte huid. Dit gebeurt middels sublimatie. Plexr Exeresis sublimeert alleen de keratinocyten (slechts de huidoppervlakte) en raakt hierbij de diepere huidlagen niet aan. Deze huidsublimatie leidt tot een onmiddellijk en duidelijk zichtbare reductie van het huidoverschot. Naast huidreductie resulteert de behandeling met Plexr in een verdere stimulatie en verdikking van de dermis en, vooral, extra versteviging van nieuw gevormd collageen strengen en hun langdurige stabilisatie.

De HLH Facelift methode biedt zo een compleet facelift resultaat, met slechts enkele dagen van herstel en zonder narcose of lokale verdoving met injecties. Het esthetisch resultaat is meteen zichtbaar en wordt in de periode van enkele weken steeds beter. Na ongeveer een week kunnen de patiënten hun dagelijkse routine weer volledig en zonder enkele hinder voortzetten.

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Nieuwe HLH lifting; combinatie van Plexr soft surgery en Needle shaping.

De schakel die nog ontbrak om de natuurlijke resultaten van mijn filler-behandelingen te optimaliseren.
Een beeldend voorbeeld vind ik: als u mij (als leek) een jurk laat innemen knip ik er aan de boven en onderzijde wat af (vergelijk traditionele facelift) en de jurk valt strakker maar heeft geen model(uitstraling) meer. Een goede naaister neemt de jurk in, maar kijkt ook naar het model. Oftewel details om specifieke plaatsen te verbeteren, waardoor de natuurlijke schoonheid blijft behouden’. Daarnaast wordt het natuurlijke herstelvermogen van de huid optimaal geactiveerd waardoor op lange termijn het natuurlijke resultaat nog beter wordt.

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”