Hybrid Lifting

 

BAANBREKEND EN REVOLUTIONAIR BINNEN DE MODERNE MEDISCHE ESTHETICA

De nieuwe HLH facelift methode (Hybrid Lifting Homologous) zorgt voor een natuurlijke verstrakking, lifting en huidverjonging op een gezonde, veilige en effectieve manier. De succesvolle HLH facelift methode brengt een jaren jonger uiterlijk terug, waarbij de eigen contouren en expressie van het gezicht niet worden aangetast. De HLH Facelift is volledig veilig en heeft nagenoeg geen ongewenste bijeffecten. Deze unieke medische methode wordt uitsluitend door artsen verricht en kan vele operatieve ingrepen vervangen. De resultaten evenaren dergelijke ingrepen, terwijl de risico’s die gepaard gaan met chirurgie achterwege blijven.

 

De succesvolle resultaten zijn te danken aan een tot nu toe onbekende manier van bio-stimulatie van de huid. Een krachtig, natuurlijk proces dat het hele gelaat en de huid een jaren jonger uiterlijk geeft en dat operatieve ingrepen en injecties overbodig maakt.

HOE WERKT HET?

De nieuwe HLH FaceLift behandeling is een specialisme binnen het totale PLexr-Soft Surgery systeem. De werkwijze bestaat uit een simultane actie van de twee synergetische technieken: Plexr Plasma Exeresis en Needle Shaping natural filler (autologus thread technic).

De HLH Facelift behandelingen worden uitsluitend uitgevoerd met deze twee apparaten door artsen die bij Plexr zijn opgeleid.

 

 • Natural look

  Geen risico op “over behandelen” of andere gezondheidsrisico’s die gepaard gaan met chirurgische ingrepen

 • Lage risico’s

  Geen thermische schade aan de huid, kans op het overspannen van de huid en mogelijke a-symmetrieën

 • Direct en langdurig resultaat

  In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende

 • Korte hersteltijd

  Zonder injecties, fillers, bloed, snijden, hechtingen en inbrengen van externe stoffen

 • Direct en langdurig resultaat

  In de meeste gevallen is een enkele behandeling voldoende

Wilt u meer weten over de behandeling met de Hybrid Lifting? Mail ons.

.

DE BEHANDELING

Op een pijnloze wijze worden door de arts de speciale zeer dunne en flexibele naalden van de Needle Shaping geplaatst op de te behandelen zone(s) van de huid. Diverse zwakke stroomgolven stromen via deze naalden in de huid. Deze toegepaste stroomgolven zijn nauwelijks waarneembaar. Dit proces zorgt ervoor dat de elastische vezels in de huid worden verplaatst en geherstructureerd, verdikt en ingekort. Door beweging van de acupunctuurnaald, verricht de arts een serie van microchirurgische transplantaties, of in andere woorden, verplaatsingen van het eigen bindweefsel. Als gevolg ontstaan er meerdere strengen van autoloog, lichaamseigen materiaal, die zo een sterk en ondersteunend draagnetwerk tegen verslapping vormt.

Dit resultaat wordt ook wel de Natural Filler genoemd. De zogenaamde filler bestaat uit collageen “draden” die worden gemaakt van lichaamseigen materiaal. Hierdoor bestaat er geen gevaar op complicaties als bijvoorbeeld afstoting, dat wel een reëel risico vormt bij vergelijkbare technieken waarbij extern materiaal wordt gebruikt. Dankzij de intensieve bio-stimulatie (zonder warmte-effect) groeit in korte tijd collageen aan en wordt deze steviger en dikker, met als resultaat een langdurig esthetische verbetering. Deze medische procedure is pijnloos waardoor er anesthetica overbodig zijn.

De arts werkt tegelijkertijd met de Plexr Plasma Exeresis op dezelfde probleem zone(s) en verwijdert op veilige wijze overtollige en verslapte huid. Dit gebeurt middels sublimatie. Plexr Exeresis sublimeert alleen de keratinocyten (slechts de huidoppervlakte) en raakt hierbij de diepere huidlagen niet aan. Deze huidsublimatie leidt tot een onmiddellijk en duidelijk zichtbare reductie van het huidoverschot. Naast huidreductie resulteert de behandeling met Plexr in een verdere stimulatie en verdikking van de dermis en, vooral, extra versteviging van nieuw gevormd collageen strengen en hun langdurige stabilisatie.

De HLH Facelift methode biedt zo een compleet facelift resultaat, met slechts enkele dagen van herstel en zonder narcose of lokale verdoving met injecties. Het esthetisch resultaat is meteen zichtbaar en wordt in de periode van enkele weken steeds beter. Na ongeveer een week kunnen de patiënten hun dagelijkse routine weer volledig en zonder enkele hinder voortzetten.

Video’s van de Hybrid Lifting behandelingen

Zie ook: www.plexr.nl

© 2017 Dutchinjectables | Gemaakt met door Anneke Kamphuis