Hyaluronzuur (HA)

De werking van Hyaluronzuur

Onze gezichtsbeenderen geven vorm en structuur aan ons gezicht. Naarmate we ouder worden, neemt de botresorptie toe, wat leidt tot verlies van definitie en contouren, vooral aan het achterste deel van de kaaklijn. Een ander gevolg van veroudering is volumeverlies in het midden van het gezicht, wat kan leiden tot platte wangen, slappe huid en wangen. Het creëren van een lift met Hyularonzuur zal deze veranderingen compenseren. Een andere reden  kan zijn dat u de wens heeft om uw gelaatstrekken te verbeteren en uw individualiteit naar voren te brengen, ongeacht uw leeftijd.

Hyaluronzuur is een visceus en elastisch stofje waardoor het uitermate geschikt is als een natuurlijke filler. Huidvullers zijn injectiebehandelingen die worden gebruikt om rimpels te verminderen, de volheid te herstellen of subtiele veranderingen aan te brengen.

Dutchinjectables gebruikt uitsluitend fillers op basis van de lichaamseigen stof hyaluronzuur en 100% betrouwbare A-merken: Restylane en Teosyal. Als de originele, niet-dierlijk gestabiliseerde HA-vuller ontworpen om het dichtst bij het lichaamseigen hyaluronzuur te liggen. Dit betekent dat de huid de filler gemakkelijk kan absorberen en duurzame resultaten biedt. Deze merken zijn al een lange tijd op de markt , gebruiken heldere gelformuleringen van HA en de veiligheid is bewezen.

Bij een hyaluronzuur (HA) injectie fillerbehandeling wordt er door middel van kleine prikjes hyaluronzuur in de huid geïnjecteerd, met als mogelijk doel:

de storende lijnen, plooien, rimpels “glad te strijken”
gezichtszones met weinig volume op te vullen
structuur aan de huid te geven
bepaalde zones te liften

Bespreek met dokter Robin uw wensen en bepaal samen uw behandelplan. De resultaten van fillers zijn langdurig, maar niet permanent. De gel is biologisch afbreekbaar en verdwijnt geleidelijk uit het lichaam na verloop van tijd. De resultaten zijn langdurig, tussen de 12 en 18 maanden, maar deze periode kan variëren, afhankelijk van de persoon, de gebruikte hoeveelheid en het behandelde gebied. Na de eerste behandeling zijn of touch-up behandelingen meestal aanbevolen om de resultaten te behouden.

Voor- en na

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”