Halslijnen

Wat zijn halslijnen?

De huid van de hals veroudert vaak sneller dan de huid in het gezicht. De horizontale halslijnen zijn waarschijnlijk het meest opvallend als het gaat om de nek. Ze ontwikkelen zich doordat de huid spanning en volume verliest in combinatie met erfelijke factoren. Je krijgt dus een slappe huid. Natuurlijk heeft overmatig zonnen ook een negatief effect.  

Halslijnen behandelen

Om de slappe huid in bijvoorbeeld de hals weer te verstevigen en hals- en decolletélijnen te herstellen kan met Hyaluronzuur en/of Polymelkzuur Injectables behandeld worden.

Wanneer je bij Dokter Robin een afspraak maakt voor een eerste consult bespreekt hij met jou de mogelijkheden naar aanleiding van jouw specifieke wensen en verwachtingen.  Bij de behandeling gebruikt dokter Robin uitsluitend 100% betrouwbare en biologisch afbreekbare producten.

Voor- en na

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”