Gummy smile

Wat is de oorzaak van een Gummysmile?

De spier die de bovenlip omhoog trekt bij het lachen werkt te hard. Er ontstaat hierdoor een tandvleeslach waardoor een groot deel van het tandvlees zichtbaar is bij het lachen. Om de hoeveelheid tandvlees die zichtbaar is te verminderen, kan de overactieve spier worden ontspannen met spierverslapper. Zodra je lacht, trekt de spier de bovenlip minder hard omhoog en is er minder tandvlees zichtbaar

De behandeling van een Gummy smile

Deze vindt plaats met een klein beetje van een tijdelijke spierontspanner Botulinetoxine. Dit middel zorgt ervoor dat de spiertjes wat minder samentrekken. Je bovenlip zal hierdoor niet meer zo ver omhooggaan als je lacht zonder dat je gezichtsuitdrukking verandert.

Voor- en na

Wat kost een Gummy smile behandeling?

Voor deze behandeling bespreekt dokter Robin de werkwijze en geeft een prijsindicatie afhankelijk van de hoeveelheid product die nodig zal zijn voor het gewenste resultaat.

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”