Rimpels bovenlip en Lipfillers

Wat zijn ‘rokerslijntjes’?

Bovenlip rimpels noemen we ook wel rokerslijnen/rokerslijntjes. Bij mensen die roken, of hebben gerookt, komen de rimpels vaker voor. Bij het langdurig tuiten van de lippen tijdens het roken kunnen er diepe rimpels ontstaan. Ook mensen die nooit hebben gerookt kunnen last hebben van rokerslijnen/rokerslijntjes.

Hoe ontstaan rimpels op de bovenlip?
Bovenlip rimpels kunnen tevens ontstaan door zonschade of erfelijke aanleg. Natuurlijk speelt ook huidveroudering een rol. Gelukkig zijn de fijne lijntjes met een filler goed te behandelen. Een behandeling rimpels rond mond opvullen vindt plaats met een Hyularonzuur filler die boven de lip wordt aangebracht. In de filler zit een beetje verdoving, waardoor de behandeling zo comfortabel mogelijk is. Na een behandeling waarbij de rimpels rond mond opvullen krijgen de lipcontouren op een natuurlijke manier meer volume waardoor de lijntjes zoveel mogelijk verdwijnen.

Is het mogelijk om echt natuurlijke lippen te krijgen met een lipfiller? 

Lippen die er niet alleen natuurlijk uitzien, maar ook natuurlijk aanvoelen? Een lipfiller die zulke natuurlijke resultaten creëert dat niemand echt merkt dat je iets hebt laten doen?”

Het antwoord is volmondig ja; integenstelling met het beeld door de slechte voorbeelden om ons heen en de angst voor een zogeheten “duckface”. Lipfillers kunnen juist heel mooi zijn. Dokter Robin streeft altijd naar een subtiel en natuurlijk resultaat waarbij de lippen natuurlijk voorkomen.

De behandeling van rimpels op de bovenlip en lippen vullen

Je kunt de lippen behandelen door de lippen zelf meer volume te geven, door alleen de lippenrand te vullen en deze daardoor te benadrukken, maar ook door de lijnen rondom de lippen (de zogenaamde rokerslijntjes/ liplijntjes) op te vullen en te verzachten. Welke filler voor de behandeling het beste bij jou past wordt door dokter Robin bepaald, uiteraard afhankelijk van je wensen. Doordat de fillers bestaan uit hyaluronzuur wat vocht aantrekt, worden de lippen ook nog eens extra gehydrateerd bij de behandeling lippen vullen.

Wanneer je bij Dokter Robin een afspraak maakt voor een eerste consult bespreekt hij met jou de mogelijkheden naar aanleiding van jouw specifieke wensen en verwachtingen.  Bij de behandeling van rimpels op de bovenlip en lipfillers gebruikt dokter Robin uitsluitend 100% betrouwbare en biologisch afbreekbare producten.

Voor- en na

Wat kost een behandeling van rimpels op de bovenlip en lipfillers?

Voorafgaand aan deze behandeling geeft dokter Robin een prijsindicatie. De kosten van de behandeling zijn grotendeels afhankelijk van de hoeveelheid filler die gebruikt wordt. In een consult vertelt hij de behandelmogelijkheden die voor jou geschikt zijn, met de bijbehorende prijs.

Ben je benieuwd naar wat mogelijk is om vollere lippen te krijgen op een subtiele manier? Boek dan een vrijblijvend consult !

PER BEHANDELING

BEHANDELINGSDUUR

VEILIGHEID

WERKZAAM

Vertrouw op Dokter Robin

Geregistreerd Cosmetisch Arts
Natuurlijk resultaat
Persoonlijke service
Eerlijk advies
Goede ervaringen van cliënten

Onze klanten geven ons een 9,6

“Ik liep al jaren rond met donkere kringen onder mijn ogen en kreeg vaak de vraag of ik moe of ziek was. Dokter Robin legde alles duidelijk uit en deed het beetje bij beetje zodat het niet overdreven zou worden. Ik ben erg tevreden!”

“Na een aantal behandelingen zie ik een grote verbetering; in zowel conditie van de huid als volume; een voller gezicht waardoor ik er minder moe uit zie. Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat! Ik had de stap eigenlijk eerder moeten maken. Dank je Robin!”

“Vanaf mijn 30e, nu al bijna 8 jaar, kom ik regelmatig bij Dr. Robin voor botuline toxine in mijn frons. Hier ben ik altijd heel tevreden over.”

Contact opnemen

Waarom kiezen voor Dokter Robin?

Klanten waarderen enorm zijn oprechte en eerlijke houding

20 jaar geregistreerd Cosmetisch Arts zonder complicaties

Dokter Robin is zeer vakkundig en bekwaam in zijn vak

“Schoonheid heeft vele gezichten en wat jou een individu maakt, zijn dezelfde dingen die jou mooi maken. Dokter Robin van  Dutchinjectables streeft naar een holistische benadering om natuurlijk ogende resultaten te bereiken die in harmonie werken met elk individu.”