Behandelingen

Dutchinjectables is specialist op het gebied van injectables. Dokter Robin maakt voornamelijk gebruik van Botuline Toxine A en Restylane.

De resultaten blijven natuurlijk; weer een frisse en energieke uitstraling waardoor het zelfvertrouwen toeneemt. Vooral de reacties uit de directe omgeving zijn een bevestiging voor cliënten dat ze bij dokter Robin in goede handen zijn.

null
null

Injectables

Behandelgebieden

voorhoofd & fronsrimpel

Deze gebieden worden vaak behandeld met Botuline Toxine A. Ook kan Botuline Toxine A preventief worden ingezet.

Kraaienpootjes

Kraaienpootjes worden ook meestal met Botuline Toxine A behandeld.

Neus -lipplooi

Met de jaren wordt de neus-lipplooi steeds dieper. De plooi is prima te behandelen met Restylane.

Lipvolume

Hoe ouder we worden, hoe minder lipvolume we hebben. Ook kunnen de mondhoeken gaan zakken. Dat geeft vaak een boze of verdrietige uitstraling. Lippen opvullen, met een op hyaluronzuur (Restylane) gebaseerde filler, geeft u gedurende 6 tot 8 maanden weer mooie volle lippen!

Wangen & Contouren

Verbeteren van de vorm en contouren om zichtbare tekenen van veroudering weg te werken met Restylane

Bovenliplijntjes

De bovenliplijntjes zijn de lijnen op de bovenlip die verticaal staan ten opzichte op de liprand. De bovenliplijnen zijn hardnekkige rimpels. Deze lijnen kunnen verzacht worden met Hyaluronzuur.

Restylane

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid vet, collageen, elastine en hyaluronzuur. Stuk voor stuk elementen die ons gezicht in onze jonge jaren zijn natuurlijke volume en lift geven. Ook de botstructuur en spieren verliezen volume. Na verloop van tijd beginnen zich lijntjes, rimpels en plooien te vormen en wordt het volumeverlies zichtbaar.

De Restylane-huidfillers bootsen het lichaamseigen hyaluronzuur na en zijn speciaal afgestemd op de verschillende huidlagen om het gezichtsvolume te herstellen en de kwaliteit en integriteit van de huid te verbeteren. De huidfillers zijn niet permanent. U kunt dus zelf bepalen of u het resultaat wilt verlengen.

Botuline Toxine A

Steeds wanneer u lacht, fronst, zich concentreert of uw ogen half dichtknijpt, trekken uw gezichtsspieren zich samen waardoor rimpels en lijntjes ontstaan. Naarmate u ouder wordt, neemt de elasticiteit van uw huid af en kunnen deze lijnen dieper worden en blijvend op uw gezicht worden geëtst. Met name fronslijnen tussen de wenkbrauwen kunnen opvallen, waardoor het eruit ziet alsof u boos en ongerust bent, zelfs wanneer dat niet het geval is.

Botulinetoxine type A is een van nature voorkomend bacterieel eiwit. Vlak onder de huid wordt een kleine dosis van deze stof geïnjecteerd in de spieren, die voor het verminderen van de rimpels worden behandeld.  Hierdoor worden met de name de zenuwimpulsen geblokkeerd, waardoor deze spieren die verantwoordelijk zijn voor het overmatig samentrekken , dat de rimpels veroorzaakt, zich kunnen ontspannen.

Dokter Robin werkt met het merk Bocouture. Bocouture staat bekend als het meest zuivere botuline toxine voor esthetisch gebruik. Het is zeer effectief voor de behandeling van voorhoofdslijnen, frons/ lijnen  en kraaienpootjes. Botuline toxine is in de volksmond beter bekend als botox. Omdat botox tegelijkertijd een merknaam is, ontstaat hier weleens verwarring.

Plexr

PlexR is het meest innovatieve en effectiefste alternatief voor chirurgische ingrepen zoals ooglidlifting, halsversteviging, wenkbrauw- en mondhoeklifting & vele andere esthetische problemen.

© 2017 Dutchinjectables | Privacy Statement | Gemaakt met door Anneke Kamphuis